De omgeving

Wat is er

in de buurt?

Hanzesteden

De Hanzesteden Doesburg, Zutphen en Deventer zijn zeker een bezoek waard en niet ver van Bronkhorst. Verdwaal door de middeleeuwse straatjes en geniet van de vele terassen en winkeltjes.

Bronkhorster molen

De Bronkhorster korenmolen uit 1844 is elke zaterdag gratis te bezichtigen van 10.00 tot 16.00 uur. De molenaar vertelt graag over deze mooie nog werkende molen en in de molenwinkel worden verschillende soorten meel, meelmixen, muesli en honing verkocht.

Ciderij De Groote Wei

Op het fruitbedrijf van de familie Horstink is een heerlijk boerderijterras met uitzicht over de boomgaarden en in de verte de kerktoren van Doesburg en de Veluwezoom. Je kan hier genieten van een lekkere kop koffie met huisgemaakte appeltaart of een verfrissend glas appelsap of cider van fruit uit eigen boomgaard. Ook is er een goedgesorteerde boerderijwinkel met lokale Achterhoekse producten.

Bierbrouwerij Bronckhorst

Bronckhorster Brewing Company in Rha is een brouwerij waar op ambachtelijke wijze bier gebrouwen wordt. Er is een gezellig terras in het historische landschap van de Achterhoek en er worden regelmatig evenementen en proeverijen georganiseerd. In Steenderen is dit jaar het Proeflokaal geopend. Een pub waar je terecht kan voor een een eerlijke maaltijd in combinatie met de award-winnende bieren van de brouwerij.

Bezoek bronkhorst

Bekijk onze beschikbaarheid

+31 (0) 6 11112472
Het Hof 1, 7226 LG Bronkhorst
huisjeaanhethof@icloud.com